|
Renk ve Punto Modifikasyonu
|
| gurkaan |
Mesaj Tarihi 09-03-2010 22:23
|
Üye

Katılım Tarihi: 24.02.10
|
v7 ile beraber gelen standart temalarda bulunan renk değişim ve yazı puntosu değişimlerini manuel olarak kodlayabilecek varmı acaba. Bahsettiğim temaları inceledim kodları çıkarmaya çalıştım ancak kendi temama eklediğimde çalışmadı. |
| |
|
|
| gurkaan |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 18:07
|
Üye

|
bu konuda fikri olan yokmu acaba |
| |
|
|
| Arda |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 18:30
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 30.12.09
|
ben halen hazırladığınız web sitenizden en azından bir ekran görüntüsü bekliyorum burada kimseye ayrıcalık uygulayamayız çünkü.
http://www.odaneki.net/344-duyuru-sitemiz-degisti.html
burda devirden çok script değiştik seo yok vs ondan bundan devam edeceğiz elle taşıma yapacağız seo -sizin sef demek istediğiniz- yokmuş (var) güvenlik açığı varmış (en güvenli scripttir PHP-Fusion ) gibi bir açıklama var.
kısaca sizden tatmin edici bir kanıt bekliyorum halen
Düzenleyen Arda Düzenleme Tarihi: 11-03-2010 18:35
Sevgi ve Saygının anlamını bilenlere  |
| |
|
|
| gurkaan |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 20:02
|
Üye

|
Daha önceki yaptığım açıklamalar tatmin edici olmamış galiba. Öncelikle şunu söyleyeyim ben odaneki.net'i belli bir ücret karşılığı devrettim. Belirli aralıklarla bahsedilen siteye giriyorum ancak verdiğiniz linkteki duyuruyu ilk defa gördüm. Siteyi satın alan arkadaş Tekirdağ'lı vede yazım ve şivesinden bunu anlamanız lazım. Benim hem bu sitede hemde önceki resmi destek sitesindeki tüm yazdıklarıma bakarsanız bir tanesinde Trakya şivesi mevcutmu. Neyse önemli değil halen üzerinde çalıştığım siteden bir caps koyuyorum site adı çıkmasın diye logoyu silerek caps aldım. Site adını neden vermediğimi söylemiştim. Domain şu anda backorder da beklemede.
Düzenleyen gurkaan Düzenleme Tarihi: 07-04-2010 21:27 |
| |
|
|
| gurkaan |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 20:04
|
Üye

|
artık şu destek konusunda da bir sonuca varalım eğer destek vermeyecekseniz hala açıkca söylerseniz sizide kendimide yormamış olurum. |
| |
|
|
| Arda |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 20:15
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 30.12.09
|
bunun destek verip vermemekle alakası yok, stadnart prosedürümüz olan web sitesi ekleme zorunluluğu dışında birden fazla yerden sizin hakkınızda uyarı geldi bana. eğer site linkinizi almadan, hazır değilse de en azından tatmin edici bir cevap almadan size destek verirsek bunun adı çifte standart olur, hele ki devrettiğiniz siteniz wa rez ise. sonuçta dedikleriniz sadece laftan ibaret ve de ikna olmamız için bir şekilde somut örnek lazım. Bunu kim olsa aynı şekilde isterim
Şimdi yapmayı anlatayım size.
Önce fumaeleon temasının içerisindeki colour klasörünü kendi temanız içerisine ekleyin: bunun içerisindeki red.css, blue.css vs renklere özel css kodlarıdır:
daha sonra temanızdaki function render_page in üzerine şunu ekleyin:
Kod
require_once THEMES."templates/switcher.php";
$enable_colour_switcher = true; //true=enable colour switcher | false=disable colour switcher
$colour_switcher = new Switcher("select", "colour", "gif", "green", "switcherbutton");
if(!$enable_colour_switcher){
$colour_switcher->disable();
}
true yerine false yazarsanız böylece kolaylıkla iptal edebilirsiniz
bu koddaki parametreleri açıklayacak olursak:
*colour klasörün ismi
*gif red.css yanında red.gif var fark ettiyseniz onların dosya uzantısı, png de ekleyebilirsiniz red.png şeklinde yani
*green , varsayılan renk 3. parametre (yani styles.gibi ilk açılan renk green.css olacak)
daha sonra temanızda function render_page in altına şunu ekleyin:
Kodglobal $colour_switcher;
Daha sonra değiştiriciyi eklemek istediğiniz yerde şunu ekleyin:
Kodecho $colour_switcher->makeForm("flright");
içindeki flright css class ismi, şekillendirmede kolaylaştırmak için
Düzenleyen Arda Düzenleme Tarihi: 11-03-2010 20:31
Sevgi ve Saygının anlamını bilenlere  |
| |
|
|
| gurkaan |
Mesaj Tarihi 11-03-2010 20:26
|
Üye

|
inş bu capsle birlikte benim hakkımda size veya diğer site yöneticilerine uyarıda bulunan arkadaşlar tatmin olmuştur. Şimdilik ikinci rengi hazırlamadım ancak en kısa zamanda yapacağım birde font küçültme vede büyültmeyi verebilirsen sevinirim. |
| |
|