PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Türkçe Yardım, Tema, Modül, Eklenti, Kurulum

scapbottom

Ana Menü
scapbottom

Modül Veritabanı

Yeni Dosyalar

· Habber-tema (Ha...
· Foruma Alt Kate...
· Forum Yeni Gele...
· Haber Navigasyo...
· Ajax Forum Mesa...

En Çok İndirilen 5 Dosya

· Fusionboard (Fb... [447]
· Video Galeri Mo... [438]
· Hayaletsevgili ... [395]
· The Kroax - Vid... [361]
· Güvenlik Sistemi [338]
scapbottom

En Son İncelemeler
· Sayfalarda müzik çal...
· CSS Açıklamaları
· Veritabanı Önekini (...
· Css'te mouse ( fare ...
· Google'a uygun bir U...
scapbottom

Anket
Cep Telefonunuzun Markası?

Nokia
Nokia
56% [41 Oy]

Apple (iPhone)
Apple (iPhone)
3% [2 Oy]

HTC
HTC
1% [1 Oy]

Samsung
Samsung
21% [15 Oy]

Motorola
Motorola
1% [1 Oy]

LG
LG
7% [5 Oy]

Siemens
Siemens
0% [0 Oy]

Diğer
Diğer
7% [5 Oy]

Blackberry
Blackberry
3% [2 Oy]

Cep Telefonu Kullanmıyorum
Cep Telefonu Kullanmıyorum
1% [1 Oy]

Oy: 73
Oy vermek için üye girişi yapmış olmanız gerekmektedir.
Başlama Tarihi: 10/08/2010 18:35

Anket Arşivi
scapbottom

Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 6

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 1,109
· En Yeni Üye: dont
scapbottom

Sitemize Destek Olun
paypal
scapbottom

En Son Ziyaret
ismet 01:01:16
chatlaq 03:32:06
maholi 06:08:14
ender50 06:31:20
UniCoRN 06:40:34
9nh5k5 06:46:07
heroercan 07:00:14
Msy 07:39:27
jetli715 07:46:10
HalilBicakci 08:14:09

scapbottom

Sitemizi Ekleyin
Aşağıdaki kod ile sitemizin linkini kendi sitenize ekleyebilirsiniz. Kodu alıp sitenize eklemeniz yeterlidir.
scapbottom

Beslemeler
Haber RSS Beslemesi
Modül Veritabanı RSS Beslemesi
Makeleler RSS Beslemesi
twitter
Haber Beslememizi Google Hesabınıza Ekleyin
Makale Google Hesabınıza Ekleyin
Modül Veritabanı Beslememizi Google Hesabınıza Ekleyin
scapbottom

Bot Şaplak Panel
· Son Kontrol: 09/09/2010 08:54
· Spam sayısı: 0
· Son Kontrol Eden: 1110
scapbottom

Google Reklamlar

Başlığı Görüntüle
Burada Olan Üyeler: 1 ziyaretçi
 Başlığı Yazdır
v7 Lisansı Hakkında Bilgi - Önemli
Arda
Bildiğiniz üzere AGPL lisansına geçilen php fusion'da artık lisans konusunda belirli kurallar var. Bunların en başında lisans metninin belli bir kalıaba uyması gerekiyor: bunlar Affero GPL version 3 Chapter 0 da belirtilmiştir

konuya bir açıklık getirmeliyim ilk kez okuyanlar için: lisans almadan da fusion kullanılabilir, yazının devamını okuyun Wink

Lisans almamış sitelerde metninde aşağıdaki veriler bulunmalıdır:
* "Powered by PHP-Fusion" yazısı (çekirdek yapı: PHP-Fusion)
* Copyright PHP-Fusion 2002-2008 Nick Jones ( "PHP-Fusion" yazısı http://php-fusion.co.uk adresine gitmelidir)
* Released as free software without warranties; (Hiçbir garanti verilmeden ücretsiz olarak yayımlanmış bir yazılımdır)
* AGPL v3 lisansına link: (http://www.fsf.org/licensing/licenses/agpl-3.0.html)

Orjinal Versiyonu:
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Türkçe versiyonu:
Çekirdek Sistem PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 Nick Jones.
GNU Affero GPL v3 altından herhangi bir garantisi olmadan ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

bunlardan herhangi biri eksik olrusa siteniz lisans ihlali yapıyor demektir. Eğer bu lisans metni sizin hoşunuza gitmiyor ise lisans satın alarak bunu silebilirsiniz.

LİSANS ÜCRETLENDİRMESİ:

v7 lisansı hakkında tartışmalar sonucu fiyat belirlendi.

Aşağıdaki lisans ücretleri ticari olmayan alan adı (domain) başına bir adet php fusion v7 sisteminin lisans alma bilgisidir.

Aşağıdaki lisans ücreti karşılığında lisans silme hakkınız sadece footer kısmındaki şu metni (yukarda belirtilen metin) linkleri dahil silmenize hak verir:
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

kodların içerisindeki header kısmını yani üstteki AGPL lisans ismi ve dosya copyrightını dosyanın içerisinden silmenize hak sağlamaz (zaten gizlenmiş olan bu kısım zaten sitenin dışarısından gözükmez)

Alan adı başına yukarıdaki şartlara uygun olarak v7 lisanslandırma ücretleri:
(Bu Ücretler Ticari Siteler İçin Değildir)
v7 sürümünde footer dan copyright silinmesi: £30 (otuz pound)
v6 veya daha önceki sürümlerden v7 ye lisans aktarımı: £20 (yirmi pound)

Lisans almak sadece Ana sitedeki paypal linkine aşağıda belirtilen ücretin ödenmesi ile olur, başka hiçbir aracı ile lisans alma işlemine girmeyin. fiyatı daha az ya da daha fazla söyleyen de muhtemelen yalan söylüyordur, inanmayın. (tabi phpfusionturkiye.com olarak lisanslamaya elimizden geldiğince koşulsuz yardım etmek bizim de görevimizdir)

Standart Kurulum Ücreti:
Bunun lisans ile alakası olmasa da her ülkenin ülkenin resmi destek sitesi (bu durumda burası oluyor) tarafından yapılmaktadır. £15 (onbeş pound) karşılığında sahibi olduğunuz PHP ve MySQL destekli sunucuya standart PHP-Fusion kurma ücretidir. Bu kurulum için sizin geçerli bir MySQL veritabanına, çalışan PHP ve apache destekli bir sunucuya ihtiacınız vardır. Kurulum esnasında istenen veriler hiçbir üçüncü şahısa verilmeyecek, saklanmayacaktır. Bu kurulum ücretine üçüncü parti modlar dahil değildir. Bu işlemin ödemesi ana sitedeki paypal aracılığı ile değil, bize özel mesajla erişildikten sonra verilen bilgiler ile yapılacaktır (veriler EFT hesapları ve paypal olmaktadır)

makalenin orjinali: http://www.php-fu...?page_id=6
Düzenleyen pHeR-d Düzenleme Tarihi: 05-01-2010 20:30
Sevgi ve Saygının anlamını bilenlere Wink

http://www.soulsmasher.net
kayhancad
Merhaba saul ben php fusion v7 için lisans almak istiyorum sana sormak istediğim birkaç konnu var sitede tema designet ve isminin silinmesi bir ihlal midir? (katılıyorum önce emeğe karşı bir ihanettir) sormak istiyorum sadece ikinci ise iyi kötü ingilizcem var yukarıdaki linkler de paypal linki yok ve AGPL lisan hakkında bilgilendirmeler var paypal hesabım var nasıl ödeyeceğim ? bu konuhakkında beni bilgilendirirsen sevinirim .

Arda
kayhancad tarafından yazılan metin:
Merhaba saul ben php fusion v7 için lisans almak istiyorum sana sormak istediğim birkaç konnu var sitede tema designet ve isminin silinmesi bir ihlal midir? (katılıyorum önce emeğe karşı bir ihanettir) sormak istiyorum sadece ikinci ise iyi kötü ingilizcem var yukarıdaki linkler de paypal linki yok ve AGPL lisan hakkında bilgilendirmeler var paypal hesabım var nasıl ödeyeceğim ? bu konuhakkında beni bilgilendirirsen sevinirim .

Merhaba, temaların ve scriptin lisansı bağımsızdır, tema veya herhangi başka bir modülün içinde ayrı lisans metni bulunmasının sebebi de budur. Üçüncü parti içerikler için kod yazarlarından / tasarımcılarından ayrı izin almalısınız.

Ana sitedeki paypal butonundan ödeme yapabilirsiniz, fakat ödemeyi geçrekleştirdikten sonra lütfen lisans ödeme bilgilerini bana yollayın ki kontrol edip lisans veritabanına ekleyelim
Sevgi ve Saygının anlamını bilenlere Wink

http://www.soulsmasher.net
Reklamlar
Mesaj Tarihi: 09-09-2010 09:00
Reklamlar

Mesaj Sayisi: 0
Katilim Tarihi: 01/01/10

Reklamlar
leblebi82
Arkadaşlar yeni bir site oluşturdum Php-Fusion ile ama tema yükleyince gördümki alt kısımda Lisans bilgileri yok.

theme_functions_include dosyasında bilgiler yer almasına rağmen temada Lisans bilgileri silinmiş. Bunu nasıl ekleyebilirim acaba ?

UniCoRN
theme.phpnizi ekler misiniz buraya?
www.phpfusionturkiye.com/userbar2/userbar-4.png

Www.UniCoRNGruP.CoM
Her Şey Sizin için

http://burak.berkturk.com/
Başlığı Paylaş
AddThis:
Link:
BB Kodu:
HTML:
Facebook Like: