Ana Menü
scapbottom
 

Modl Veritaban

Yeni Dosyalar

· Haber-2013 Temasý
· FP News Panel v1
· Skitter Manþet...
· Etiket Sistemi ...
· Red Car Tema

En Çok İndirilen 5 Dosya

· The Kroax - Vid... [1533]
· Video Galeri Mo... [1506]
· Hayaletsevgili ... [1341]
· Google Sitemap ... [1278]
· Devira Haber Panel [1119]
scapbottom
 
En Son Makaleler
· .htaccess ile site y...
· Sayfalarda müzik ç...
· CSS Açýklamalarý
· Veritabaný Önekini...
· Css'te mouse ( fare ...
scapbottom
 
Çevrimiçi Kullanıcılar
· Çevrimiçi Ziyaretçiler: 6

· Çevrimiçi Üyeler: 0

· Toplam Üye Sayısı: 4,888
· En Yeni Üye: Murat_Canakci
scapbottom
 
Sitemize Destek Olun
paypal
scapbottom
 
Last Seen Users
genc51 06:43:00
MAxwELL_TR 1 day
Murat_Can... 3 days
frestylee 1 week
Aris 1 week
kiosk 1 week
okumax 2 weeks
nuti 3 weeks
Admin 3 weeks
kardelenkurt 3 weeks

scapbottom
 
Sitemizi Ekleyin
Aþaðýdaki kod ile sitemizin linkini kendi sitenize ekleyebilirsiniz. Kodu alýp sitenize eklemeniz yeterlidir.
scapbottom
 
Beslemeler
Haber RSS Beslemesi
Modül Veritabaný RSS Beslemesi
Makeleler RSS Beslemesi
twitter
Haber Beslememizi Google Hesabýnýza Ekleyin
Makale Google Hesabýnýza Ekleyin
Modül Veritabaný Beslememizi Google Hesabýnýza Ekleyin
scapbottom
 
Bot Şaplak Panel
· Son Kontrol: 19/10/2017 08:12
· Spam sayısı: 0
· Son Kontrol Eden: 4985
scapbottom
 

Başlığı Görüntüle
Who is here? 1 guest(s)
 Başlığı Yazdır
HTML sayfaya dil dosyasýndan kelime çekebilir miyim?
chelikolik
Merhaba arkadaþlar ben özel sayfa bölümde sayfa oluþturuyorum. Önce front page de hazýrlayýp sonra özel sayfa bölümüne yapýþtýryorum. frontpage de hazýrladýðým kod HTMl ama ben bu kodun içinde dil dosyalarýnda bazý kelimeler çekmek istiyorum nasýl yapabilirim.
 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
özel sayfanýn içeriðini eklermisin
 
www.yusufulku.com
chelikolik
Kaynağı İndir  Kod


<table border="1" width="100%" id="table1" style="border-width: 0px">
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" rowspan="18" width="25%" align="center">
   
   &nbsp;</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" colspan="2" align="left" valign="top">&nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" colspan="2" align="left" valign="top">&nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="13%" align="left" valign="top">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="60%" align="left" valign="top">
      &nbsp;</td>
   </tr>
   <tr>
      <td style="border-style: none; border-width: medium" width="73%" align="center" valign="top" colspan="2">
      Dil dosyasýndan kod eklenecek</td>
   </tr>
</table>



 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
aðaðýdaki dosya tamam dýr sadece tablo sayýsýný artýrmalýsýn
Kaynağı İndir  Kod
<?php

include LOCALE.LOCALESET."global.php";

echo "<table border='3' width='100%' id='table1' style='border: 2px solid red;'>";
   echo "<tr>";
     echo " <td style='border-style: none; border-width: medium' rowspan='18' width='25%' align='center'>boþþþluk</td>";
    echo "  <td style='border-style: none; border-width: medium' colspan='2' align='left' valign='top'>".$locale['global_014']."</td>";
  echo " </tr>";
   echo "<tr>";
     echo " <td style='border-style: none; border-width: medium' rowspan='18' width='25%' align='center'>boþþþluk</td>";
    echo "  <td style='border-style: none; border-width: medium' colspan='2' align='left' valign='top'>".$locale['global_012']."</td>";
  echo " </tr>";
echo "</table>";



?>



Düzenleyen chatlaq Düzenleme Tarihi: 10-02-2010 01:55
 
www.yusufulku.com
chelikolik
teþekkür ederim tam istediðim gibi süper oldu.
Bir ricam daha var þöyle bir blok kodu var.

Kaynağı İndir  Kod
openside("Resim Galerisinden");
define("PHOTODIR", PHOTOS);
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY RAND() LIMIT 0,4");
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>\n<tr>\n";
if (dbrows($result) != 0) {
while ($data = dbarray($result)) {
echo "<td width='25%' align='center' valign='top'><a href='".BASEDIR."photogallery.php?photo_id=".$data['photo_id']."'>";
if ($data['photo_thumb1'] && file_exists(PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1'])) {
echo "<img src='".PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1']."' alt='".$data['photo_thumb1']."' title='Goster' width='120' height='90' border='0'>";
} else {
echo "<img src='".IMAGES."imagenotfound.jpg' alt='Aucune photo' title='Aucune photo' border='0'>";
}
echo "</a>\n</td>\n";
}
}
echo "</tr>\n</table>\n";
closeside();





galeriden seçme 4 resim yan yana gösteriyor. Bunu da bu tablonun içine gömebilir miyiz? ve sadece bizm istediðim albümden resim çeksin.
Düzenleyen chelikolik Düzenleme Tarihi: 11-02-2010 00:47
 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
o kod eksik db sorgusu yok
 
www.yusufulku.com
chelikolik
Özür dilerim eksik kopyala-yapýþtýr yapmýþým düzelttim tekrar bakar mýsýn?
 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
zaten tablonun içine gömlü ve 4 resim yan yana sýralý tablo kenarlýklarýnýn görünmesini istiyorsan border='1' eklemelisin
Düzenleyen chatlaq Düzenleme Tarihi: 11-02-2010 01:10
 
www.yusufulku.com
chelikolik
Yanlýþ anladýn ben bu blok kodunu ilk verdiðim özel sayfadaki tablonun içine gömmek istiyorum
 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
özel sayfada blok
Kaynağı İndir  Kod
<?php



openside("Resim Galerisinden");
define("PHOTODIR", PHOTOS);
$result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos ORDER BY RAND() LIMIT 0,4");
echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>\n<tr>\n";
if (dbrows($result) != 0) {
while ($data = dbarray($result)) {
echo "<td width='25%' align='center' valign='top'><a href='".BASEDIR."photogallery.php?photo_id=".$data['photo_id']."'>";
if ($data['photo_thumb1'] && file_exists(PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1'])) {
echo "<img src='".PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1']."' alt='".$data['photo_thumb1']."' title='Goster' width='120' height='90' border='0'>";
} else {
echo "<img src='".IMAGES."imagenotfound.jpg' alt='Aucune photo' title='Aucune photo' border='0'>";
}
echo "</a>\n</td>\n";
}
}
echo "</tr>\n</table>\n";
closeside();


?>



 
www.yusufulku.com
chelikolik
Peki bu sadece bizim istediðimiz albümden resim çekmesi mümkün mü?
Mesela sadece photogallery.php?album_id=2
 
www.NicolasCage.ORG
chatlaq
chelikolik tarafýndan yazýlan metin:
Peki bu sadece bizim istediðimiz albümden resim çekmesi mümkün mü?
Mesela sadece photogallery.php?album_id=2


mümkün ama bilmiyorum o biraz karýþýk
 
www.yusufulku.com
chelikolik
Yardýmlarýn için teþekkür ederim gerçekten çok yardýmcý oldun.
 
www.NicolasCage.ORG
HaYaLeT
Aþaðýdaki gibi deneyin..id numarasýný kendinize göre ayarlayýn

Kaynağı İndir  Kod
 
<?php
openside("Resim Galerisinden");
 define("PHOTODIR", PHOTOS);
 $result = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."photos WHERE album_id=1 ORDER BY RAND() LIMIT 0,4");
 echo "<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='100%'>\n<tr>\n";
 if (dbrows($result) != 0) {
 while ($data = dbarray($result)) {
 echo "<td width='25%' align='center' valign='top'><a href='".BASEDIR."photogallery.php?photo_id=".$data['photo_id']."'>";
 if ($data['photo_thumb1'] && file_exists(PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1'])) {
 echo "<img src='".PHOTODIR."album_".$data['album_id']."/".$data['photo_thumb1']."' alt='".$data['photo_thumb1']."' title='Goster' width='120' height='90' border='0'>";
 } else {
 echo "<img src='".IMAGES."imagenotfound.jpg' alt='Aucune photo' title='Aucune photo' border='0'>";
 }
 echo "</a>\n</td>\n";
 }
 }
 echo "</tr>\n</table>\n";
 closeside();
?>



 
http://www.hayaletsevgili.com
Atlanılacak Forum:
   
Similar Threads
Başlık Forum Cevaplar En Son Mesaj
Google html dosyasý doðrulama sorunu... Diðer Sorunlar 2 15-06-2015 20:56
Kelime Analizi SEO Modifikasyonlarý 1 12-07-2014 07:43
boklib html eklentisi Modlar, Modüller ve Bloklar 1 24-04-2013 02:07
Forum için Html eklentisi Temel Sorular, Sorunlar 2 23-04-2013 16:11
TinyMCE Html Editör Aktif Olmuyor Diðer Sorunlar 4 11-02-2013 22:19
   
Forum Threads Cloud
Footer'a Ana Menü, Konya Kitap,Kýrtasiye,Fotokopi ve Matbaacýlar Odasý Resmi Ýnternet Sitesi, Haberler bölümü için URL modifikasyonu (V7), Geliþmiþ toplu bulutlarla ilgili bir hata, Site toolbar yapmak, ip no engellemek, Güvenlik Kodu Görünmüyor!, Üye Giriþi Hatasý, sürüm yükseltmede sorun, Resimli Son haberler orta bloku, www.misstat.com, mrb arkadaþlar, Orta panel kisa Mesalar (shoutbox_center_panel), Site taþýmada sorun, AirFusionUploader Kullanýcý Adý Yalnýþ Hatasý